Din Arad Cultură Ultima oră
Un arădean a dus culorile de deasupra orașului la Salonul ”Boishakhi International Photo Awards” din Bangladesh
Un arădean a dus culorile de deasupra orașului la Salonul ”Boishakhi International Photo Awards” din Bangladesh
01/11/2019 ⋅ 0 comentarii

Ce mai lipsește atunci când Pictorul mângâie din vârf de penel cerul de deasupra orașului cu cele mai frumoase culori? Un fotograf priceput și ”pe fază”. 

Și priceput și ”pe fază” a fost Daniel Boca, un fotograf arădean care a prins pentru veșnicie culorile cerului de deasupra Aradului, într-o zi de octombrie a anului 2019. 

Lucrurile frumoase trebuie date mai departe

Ar fi fost aproape un păcat ca o astfel de fotografie să nu fie împărtășită și celorlalți. Tocmai de aceea, în urma unei invitații de a participa la Salonul ”Boishakhi International Photo Awards” din Bangladesh, fotograful arădean a decis să participe la categoriile Color, Monocrom, Travel și Nature. După jurizare, acesta avea să fie anunțat că fotografia ”Colours over the city” a fost acceptată în salon, la secțiunea Color. Culorile cerului arădean la Salonul din Bangladesh. 


Cine este Daniel Boca

Daniel Boca este absolvent al Facultății de Asistență Socială din cadrul Universității ”Aurel Vlaicu” Arad și, fără a mai fi vreun secret, pasionat de fotografie. Pasiune care a început în urmă cu 13 ani, când și-a cumpărat primul aparat foto, un Benq de 6mpx. Cu trecerea anilor a schimbat mai multe aparate de fotografiat, ajungând în cele din urmă la un DSLR. 


”În ultimii ani, am început să aprofundez cam tot ce înseamnă tehnica fotografică și să învăț din cursuri online, cărți sau turoriale ale fotografilor, practic am fost un autodidact. Odată cu perseverența și creșterea calității fotografiilor, am început să particip, de vreo trei ani, și la Saloane de artă fotografică”, ne-a mărturisit Daniel Boca. 

Daniel Boca, arădeanul care a dus cerul de deasupra Aradului în Bangladesh. 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.