Din Arad Ultima oră
Zsolt Török, comemorat de arădeni în ziua în care ar fi împlinit 49 de ani
Zsolt Török, comemorat de arădeni în ziua în care ar fi împlinit 49 de ani
21/09/2022 ⋅ 0 comentarii

Zsolt Török va fi comemorat pe 29 septembrie, în ziua în care cunoscutul alpinist arădean ar fi împlinit 49 de ani. 

Evenimentul a fost creat pentru cei care l-au iubit și respectat pe „Micul prinţ”, aşa cum i se spunea alpinistului care a făcut România cunoscută în lumea întreagă. 

Acţiunea organizată de One Move Arad va avea loc la Sala de cățărat de pe strada Mucius Scaevola nr.60, în incinta fostei fabrici TEBA. 

Pe 29 septembrie, de la ora 17.00, va avea loc un „concurs de cățărat pentru copii”, la care sunt așteptați să se înscrie toți cei care vor să-și încerce agilitatea pe peretele de cățărat şi la care câștigătorii vor fi recompensați cu premii.

Înscrierea se poate face la telefon 0757-024438 sau direct pe link-ul https://forms.gle/Z8F9vqwe2bZWeMiG8.

Cel mai emoționant moment al serii va fi vizionarea filmului „Maratonul marilor pereți”, un documentar despre expediția echipei formată din Zsolt Torok, Janos Torok și Minerva Vincze care, în perioada iunie-septembrie 2011, au escaladat cei mai faimoși pereți europeni. 

„Cei care vor să și-l amintească pe Zsolt, să-l revadă ca protagonist în film și să împărtășească amintirile cu el sunt așteptați de la orele 19.00 în incinta sălii de cățărat.”, spun organizatorii.

Intrarea la film este gratuită

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.