Național Ultima oră
Echipajul de 8+1 feminin s-a calificat în finala Campionatului Mondial de Canotaj de la Racice
Echipajul de 8+1 feminin s-a calificat în finala Campionatului Mondial de Canotaj de la Racice
20/09/2022 ⋅ 0 comentarii

Trei echipaje au intrat marți în competiție pentru România în a treia zi de la Campionatul Mondial de Canotaj de la Racice (Cehia). Barca de 8+1 feminin s-a calificat în finala probei.

Tot marți, echipajul de patru vâsle feminin (W4x), compus din Elena Logofătu, Cristina Druga, Ioana-Mădălina Moroșan și Patricia Cireș, a evoluat în recalificări, unde s-a clasat pe locul 4 și va concura în Finala C.

La 8+1 masculin (M8+), Mihăiță Țigănescu, Mugurel Semciuc, Florin Arteni, Constantin Adam, Marius Cozmiuc, Sergiu Bejan, Ștefan Berariu, Florin Lehaci și Adrian Munteanu au încheiat pe locul 2 cursa de calificare și vor evolua în recalificări.

Echipajul de 8+1 feminin (W8+), compus din Magdalena Rusu, Iuliana Buhuș, Adriana Ailincăi, Maria Tivodariu, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrînceanu, Denisa Tîlvescu și Victoria-Ștefania Petereanu s-a clasat pe locul 5 în cursa preliminară, obținând astfel calificarea în finală.


Foto: Federația Română de Canotaj


 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.