Național Din Arad Ultima oră
Elevii arădeni s-au alăturat celei mai mari acțiuni de curățenie din țară și au ecologizat faleza Mureșului
Elevii arădeni s-au alăturat celei mai mari acțiuni de curățenie din țară și au ecologizat faleza Mureșului
17/09/2022 ⋅ 0 comentarii

Sâmbătă, 17 septembrie, voluntarii "Let's Do It, Romania!" au organizat o nouă zi de curăţenie naţională, în 34 de judeţe.

Voluntarilor din întreaga țară n-ar fi putut să nu se alăture și elevii arădeni. Vorbim despre 34 de alevi ai Colegiului Național "Preparandia Dimitrie Țichindeal" Arad, care, împreună cu șase profesori (Szedlak Simona, Tânjală Diana, Radu Bogdan, Capațână Smaranda, Niculae Anca, Lunga Andrada), au ecologizat faleza Mureșului, de la Hotel Parc până la Sala Polivalentă.

 La această campanie de curăţenie desfășurată la nivel național au fost parteneri Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Ministerul Educaţiei, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării Naţionale, Apele Române, Romsilva.

La acţiunile şi proiectele asociaţiei "Let's Do It, Romania!" au participat din 2010 până în prezent peste două milioane de voluntari care au ajutat la curăţarea deşeurilor din arealele naturale.

„Este o bucurie să ne reîntâlnim cu voluntarii cu ocazia Zilei de Curăţenie Naţională şi să sărbătorim alături de 190 de ţări din lume puterea lui împreună. Ne dorim cu toţii să trăim într-o ţară mai curată, cu ape, munţi, plaje şi câmpii fără deşeuri şi le mulţumim tuturor celor care cred în noi şi în misiunea noastră. Ne vedem pe 17 septembrie. Let's Do It!”, declara cofondatorul "Let's Do It, Romania!" Anamaria Hâncu, în comunicatul prin care anunța campania de ecologizare.


Foto:  Colegiul Național "Preparandia Dimitrie Țichindeal" Arad


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.