Național Life
”Doar ei îmi știu supărările”. Reacția unei femei de 69 de ani după ce pompierii i-au salvat prietenii patrupezi din flăcări
”Doar ei îmi știu supărările”. Reacția unei femei de 69 de ani după ce pompierii i-au salvat prietenii patrupezi din flăcări
03/02/2020 ⋅ 0 comentarii

Pompierii vrânceni au fost astăzi îngeri salvatori pentru trei căței și o pisică, pe care i-au scos dintr-o locuință în flăcări. 

”Doi dintre cățeluși și pisica au avut nevoie de resuscitare deoarece erau intoxicați cu fum. Spre fericirea stăpânei necuvântătoarelor, acestea au răspuns pozitiv manevrelor de resuscitare, aflându-se acum în afara oricărui pericol.”, au transmis reprezentanții ISU Vrancea.  

Au salvat mai mult decât niște patrupezi

Au salvat prietenii proprietarei casei aflate în flăcări. Femeia, o bunicuță în vârstă de 69 de ani, a mulțumit salvatorilor, zicându-le, după cum aceștia aveau să relateze, că ”la necaz singurii care îi stau aproape sunt cei patru prieteni patrupezi. Doar ei îi știu supărările care azi au lăsat-o fără bunurile muncite o viață”. 

Alarma pompierilor vrânceni a sunat dimineață, în jurul orei 10:00, anunțând un incendiu la o gospodărie în cartierul Satu Nou, orașul Odobești. Imediat spre locul indicat au plecat patru echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD. Ajunse la locul evenimentului, forțele de intervenție, sprijinite de S.V.S.U. Odobești, au acționat pentru localizarea și limitarea efectelor incendiului care se manifesta la acoperișul unei locuințe cuprinzând o suprafață de 100 mp. 

Totodată, din cauza emoțiilor puternice, femeia în vârstă de 69 de ani, a fost asistată de paramedici, care i-au acordat primul ajutor calificat și au transportat-o la spital, pentru îngrijiri de specialitate. Incendiul a fost lichidat după mai bine de două ore de luptă cu flăcările. În urma evenimentului au ars circa 100 mp din acoperișul construit din lemn cu învelitoare din tablă, precum și bunurile de uz casnic și gospodăresc aflate în două camere și un hol.

 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.