Național Din Arad Ultima oră
Peste 260 de firme şi-au anunţat prezenţa la Agromalim, cel mai mare târg din judeţul Arad
Peste 260 de firme şi-au anunţat prezenţa la Agromalim, cel mai mare târg din judeţul Arad
24/08/2022 ⋅ 0 comentarii

Peste 260 de firme şi-au anunţat prezenţa la Târgul Agromalim, cel mai mare din judeţul Arad, aflat la a 32-a ediţie şi care se va desfăşura în perioada 1 - 4 septembrie la Expo Internaţional Arad.

Organizatorul evenimentului - Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad - a anunţat că vor fi prezenţi expozanţi din România, Ungaria, Germania, Franţa, Olanda, Polonia, Cehia şi Bulgaria.

„La ediţia din acest an sunt aşteptaţi să participe peste 20.000 de vizitatori, care vor lua contact cu cele mai noi utilaje agricole, cu cele mai moderne soluţii tehnice folosite în agricultură şi, evident, cu animalele de rasă din zona judeţului Arad", a transmis organizatorul.

Târgul ar urma să aibă cea mai mare participare din ultimii ani, chiar şi faţă de 2019, înainte de pandemie, când au fost înregistraţi 252 de expozanţi şi 16.000 de vizitatori. În 2021, după un an de pauză impusă de pandemia de COVID-19, au participat 180 de firme.

În cadrul târgului, Consiliul Judeţean Arad şi CCIA vor organiza zeci de conferinţe de specialitate despre oportunităţile de investiţii în sectorul agricol şi viticol. Într-unul dintre pavilioanele expoziţionale vor fi prezenţi peste 40 de mici producători locali care îşi vor prezenta produsele.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.