Din Arad Ultima oră
„Viața merită trăită, indiferent de greutăți!” - Polițistul Cristian Flonta a salvat viața unui bărbat care a vrut să se arunce de pe podul Traian
„Viața merită trăită, indiferent de greutăți!” - Polițistul Cristian Flonta a salvat viața unui bărbat care a vrut să se arunce de pe podul Traian
23/08/2022 ⋅ 0 comentarii

Agentul șef principal Cristian Flonta este polițistul care a salvat viața unui bărbat care a vrut să se arunce de pe podul Traian.

Duminică seara, undeva după ora 23.30, polițiștii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Arad se aflau în serviciul de patrulare când au recepționat prin stație un apel venit pe 112, care anunța că o persoană amenința că se aruncă de pe un pod aflat la numai 5 minute distanță.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la Podul Traian, unde au găsit un bărbat care atârna de pod.

„Colegul nostru de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, Agent Sef Principal Flonta Cristian s-a apropiat încet de acesta, iar după mai multe discuții l-a convins ca viata merita trăită indiferent de greutăți.

Bărbatul a coborât, fiind preluat de echipajul medical sosit la fata locului, totodata acesta i-a mulțumit colegului nostru, părându-i rău că s-a lăsat copleșit de probleme și pentru o clipa si-a pierdut cumpătul.

Felicitări colegului nostru pentru promptitudinea și spiritul de care a dat dovada evitând astfel producerea unei tragedii”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.