Național Din Arad Ultima oră
Domnul Artur Chomiuc, unul dintre cei mai buni și loiali „Amici ai Regelui Mihai”, a trecut la cele veșnice la 76 de ani
Domnul Artur Chomiuc, unul dintre cei mai buni și loiali „Amici ai Regelui Mihai”, a trecut la cele veșnice la 76 de ani
19/08/2022 ⋅ 0 comentarii

Domnul Artur Chomiuc, unul dintre cei mai buni și loiali „Amici ai Regelui Mihai”, a trecut la cele veșnice la 76 de ani. 

Este, cu siguranță, un titlu pe care, deși știam că n-o să poată fi evitat, l-am fi vrut amânat la nesfârșit. Domnul Artur Chomiuc, președintele Asociației „Amicii Regelui Mihai” din Arad a trecut la cele veșnice cu doar câteva zile înaintea zilei de 25 august, când ar fi împlinit 77 de ani. 

Articolul aniversar de anul trecut îl încheiam spunând că „Undeva, în Arad, dincolo de ușa unui apartament plin de duhul Regelui Mihai, își duce bucuria, dorul și oful un Domn. Unul dintre puținii rămași...”

Începând de astăzi, 19 august, atât dorul cât și oful domnului Artur Chomiuc, vor fi duse, pe acorduri de Poema Română, de prietenii săi... acea mână de prieteni care i-au rămas aproape până în tinda acestei zile a neputinței de a putea spune „Rămas bun!”.

Dumnezeu să vă odihnească în pace, domnule Artur Chomiuc!


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.