Din Arad Cultură Ultima oră
„Clopoțica și comoara pierdută”, astăzi, la Cinema Grădiște
„Clopoțica și comoara pierdută”, astăzi, la Cinema Grădiște
12/08/2022 ⋅ 0 comentarii

„Clopoțica și comoara pierdută” este animația care va fi proiectată vineri, 12 august, începând cu ora 21:15, în grădina de vară a Cinematografului Grădiște. 

Dublat în limba română, filmul spune povestea lui Tinker Bell și Blaze, noul ei prieten. Cei doi pornesc într-o călătorie secretă fermecătoare în căutarea pietrelor lunii, sursa misticului praf al spiridușilor.

Dar, urmează ciocniri uimitoare, câteva situații limită, și o îndrăzneață misiune de salvare întreprinsă de Terence, vechiul prieten al eroinei noastre, Clopoțica. În cea mai cea dintre aventurile prin care a trecut până acum, Clopoțica nu învață doar semnificația responsabilității, dar descoperă și însemnătatea prieteniei adevărate. Pe lângă acțiunea interesantă și scenele de comedie subtilă, filmul are și o morală de necontestat: prietenia este cea mai mare comoara din lume.

Intrarea va fi gratuită, în limita locurilor disponibile. Proiecțiile de film de la Cinematograful din Grădiște sunt organizate de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.