Național Din Arad Ultima oră
Arădeanca Bianca Baltă a câștigat 2 medalii de aur la Concursul Open Water ”Traversarea Lacului Văliug”
Arădeanca Bianca Baltă a câștigat 2 medalii de aur la Concursul Open Water ”Traversarea Lacului Văliug”
10/08/2022 ⋅ 0 comentarii

Bianca Baltă, legitimată la CSS Gloria Arad, a câștigat două medalii de aur la a 13-a ediție a Concursului Open Water ”Traversarea Lacului Văliug”. Arădeanca s-a impus atât în proba de 400m cât și în proba maraton de 2000m, câștigând totodată și ”Cupa pentru cea mai bună performanță feminină a concursului! 

Acest concurs la care au participat 200 de sportivi de la diferite cluburi din țară a fost și ultima verificare înaintea Campionatului Național open water de la Mamaia 19 - 21 august!

„Succesul Biancăi este și meritul dvs., stimate d-le profesor Sebastian Lucaci, stimate d-le profesor Silviu Has! Vă mulțumim pentru tot! Vă suntem recunoscători pentru efortul depus, pentru antrenamentele lungi,pentru răbdare, rezistență, pentru insistență și pentru multe instrucțiuni care au ajutat-o să-și dezvolte dorința de a câștiga! Vă dorim să aveți parte de sănătate ,optimism, succes în activitatea de antrenor și cât mai multe victorii frumoase!”, a scris mama Biancăi pe pagina de socializare.

La rândul său, Sebastian Lucaci a spus că „atunci când întâlnești copii de valoarea Biancăi totul capătă un sens și putem spune că într-adevăr, meseria noastră e cea mai frumoasă din lume!”.

Felicitări, Bianca!


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.