Național Ultima oră
Eugen-Valentin Pătru a scris istorie la Roma. Este primul român Campion European la Para Tir cu Arcul!
Eugen-Valentin Pătru a scris istorie la Roma. Este primul român Campion European la Para Tir cu Arcul!
07/08/2022 ⋅ 0 comentarii

Eugen-Valentin Pătru a scris istorie la Roma. Este primul român Campion European la para tir cu arcul!

„Avem un campion european in Para Tir cu Arc! În această săptămână, în Roma-Italia, Eugen Valentin Patru a scris istorie devenind primul român Campion European la para tir cu arcul! Felicitări pentru întregul parcurs și devotamentul arătat!”, au scris reprezentanții Comitetului Național Paralimpic Român pe pagina de socializare.

Echipa României a participat în perioada 30 iulie - 7 august la Campionatul European de Para Tir cu Arcul, desfășurat la Roma, Italia.

„Am început să practic acest sport în decembrie 2016 la aproximativ 3 ani de la accident cu ajutorul proiectului Invictus. Atunci mi-am dat seama că sportul mă ajută nu doar la recuperarea fizică, ci și la recuperarea psihică. Acum mă bucur că particip la competiții sportive internaționale unde reușesc să fac performanță”, a spus Eugen-Valentin Pătru.


Foto: Comitetul Național Paralimpic Român

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.