Din Arad Ultima oră
Arad Handmade Festival reunește în acest weekend 50 de producători locali, pe platoul din fața CJ
Arad Handmade Festival reunește în acest weekend 50 de producători locali, pe platoul din fața CJ
03/08/2022 ⋅ 0 comentarii

Consiliul Județean Arad, prin Centrul Cultural Județean, în colaborare cu Centrul de Turism Arad, organizează un nou târg cu scopul de a promova producătorii arădeni şi de a susţine comercializarea produselor realizate în judeţul nostru, fie că vorbim de industria alimentară, produse agricole sau obiecte artizanale.

 Arad Handmade Festival, care reunește 50 de expozanți, se va desfășura în perioada 6 - 7 august, între orele 10.00 – 22.00, pe platoul din fața Consiliului Județean Arad, iar producătorii arădeni vin cu oferte variate, de la produse din carne, la celebra Pită de Pecica, plăcinte tradiționale, clătite, burgeri, înghețată, băuturi tradiționale – vinuri și bere locale – etc.

 Nu vor lipsi, de la acest târg produsele pentru casă și grădină (pitici de gradină, aranjamente florale), cele hand-made și artizanale (produse artizanale din piele, bijuterii, lemn și pictură pe lemn, accesorii), produse apicole și produse din lavandă, precum și produsele realizate de meșteri populari (piese din lemn, împletituri de nuiele, țesături, pielărie, pălării din paie, turtă dulce).

 În ambele zile, între orele 19.00 – 21.00, pe platoul din fața Consiliului Județean vor avea loc și concerte de muzică populară, susținute de elevi ai Școlii Populare de Arte și Liceului de Artă ”Sabin Drăgoi” Arad.

Program concerte:

𝐒𝐚̂𝐦𝐛𝐚̆𝐭𝐚̆, 𝟔 𝐚𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭, 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟗.𝟎𝟎

Adrian Petcu

Eduard Motan

Mădălina Păcurar

Roberta Tomșa

Valeria Ursa

Patricia Petri (Liceul de Artă ”Sabin Drăgoi” Arad)

𝐃𝐮𝐦𝐢𝐧𝐢𝐜𝐚̆, 𝟕 𝐚𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭, 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟗.𝟎𝟎

Ansamblul ”Florile Mureșului” din Vladimirescu


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.