Din Arad Ultima oră
Și astăzi și-au făcut datoria! După 4 ore de luptă cu flăcările, pompierii arădeni au stins incendiul de lângă autostradă
Și astăzi și-au făcut datoria! După 4 ore de luptă cu flăcările, pompierii arădeni au stins incendiul de lângă autostradă
02/08/2022 ⋅ 0 comentarii

Și astăzi și-au făcut datoria. După aproximativ 4 ore de luptă cu flăcările, pompierii arădeni au lichidat incendiul de vegetație uscată din apropierea autostrăzii, pe strada Prof. Dr. Aurel Ardelean (fosta Pădurii), colț cu strada Barbu Lăutaru.

Au ars 1,5 hectare de vegetație uscată, deșeuri menajere și mase plastice.

„Profesionalismul pompierilor arădeni a făcut ca pagubele produse în urma incendiului să fie cât mai mici, limitând astfel propagarea spre panourile fonoabsorbante ale autostrăzii”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” Arad, Ruxandra Klein.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind „foc deschis în spații deschise”.

Deși inițial incendiul s-a manifestat la vegetația uscată și gunoaiele din zonă cu flacără deschisă și degajare de fum, pe o suprafață de aproximativ 1500 mp, din cauza vântului flăcările s-au extins la panourile fonoabsorbante de pe marginea autostrăzii. 


Foto: ISU Arad


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.