Național Social Ultima oră
David Popovici donează casca şi ochelarii cu care a devenit campion mondial, pentru a o ajuta pe Florentina Filipovici
David Popovici donează casca şi ochelarii cu care a devenit campion mondial, pentru a o ajuta pe Florentina Filipovici
01/08/2022 ⋅ 0 comentarii

David Popovici, dublu campion mondial la natație, impresionează din nou. După ce nu de mult, sportivul a scos la licitație un drapel semnat de el pentru o fetiță de doar 1 an bolnavă de leucemie, acum donează casca și ochelarii cu care a concurat la Campionatele Mondiale de Natație de la Budapesta pentru a strânge bani pentru Florentina Filipovici, fostă vicecampioană mondială la canotaj juniori. 

Florentina se luptă cu o boală grea, este mamă a trei copii cu vârste între 4 și 8 ani, iar în prezent nu are unde să locuiască împreuna cu fetița și cei doi băieți, în contextul unei situații familiale dificile.

 David s-a alăturat Hope and Homes for Children și face un apel la donații pe hhc.galantom.ro/p/davidpopovici; la finalul campaniei (1- 26 august 2022), unul dintre donatori va intra în posesia căștii și a ochelarilor lui David, prin tragere la sorți.

Fundația Hope and Homes for Children a demarat deja construcția unei case cu 3 camere pentru Florentina în primăvara acestui an, în satul ei natal din județul Suceava, însă este nevoie de fonduri suplimentare pentru finalizarea construcției, mobilarea și utilarea ei, astfel încât să se poată muta cât mai curând împreună cu copiii într-un spațiu sigur.

„Dacă pot ajuta, eu nu stau niciodată pe gânduri. Iar dacă echipamentul cu care am concurat la Mondiale poate aduce bucurie, siguranță și puțin bine, eu îl donez cu toată inima. Pentru a fi cât mai mulți cei care ajută un fost sportiv de performanță, aflat într-o situație de viață dificilă, vă invit pe voi, cei care mă susțineți și îmi sunteți aproape, ca această lună să faceți o donație pentru căsuța Florentinei.”,  a spus David Popovici.

Oricine vrea să facă o donație pentru Florentina- și să participe automat la tragerea la sorți pentru casca și ochelarii lui David Popovici- o poate face simplu și rapid pe hhc.galantom.ro/p/davidpopovici printr-o donație de 25 lei sau mai mult. Tragerea la sorți va avea loc până cel târziu la data de 2 septembrie 2022.


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.