Național Din Arad Meteo Ultima oră
Județul Arad intră sub Cod Roșu de vijelii și grindină
Județul Arad intră sub Cod Roșu de vijelii și grindină
30/07/2022 ⋅ 0 comentarii

Județul Arad intră sub Cod Roșu de vijelii și grindină. Administrația Națională de Meteorologie a emis sâmbătă mai multe alerte meteo, între care un Cod roșu de instabilitate atmosferică accentuată pentru patru județe.

Conform ANM, astăzi, între orele 15:00 – 20:00, în județele Arad, Bihor, Caraș-Severin și Timiș vor fi intervale scurte de timp în care local se vor semnala intensificări puternice ale vântului, cu viteze de peste 90…100 km/h.

Pe alocuri vor fi căderi de grindină de medii și mari dimensiuni și averse torențiale (cantități de apă de peste 50 l/mp în perioade foarte scurte). Pentru intervalul sâmbătă ora 12:00 – duminică ora 22:00, meteorologii au emis un Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată în cea mai mare parte a României.

Vor fi averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.