Național Învățământ Ultima oră
Elevii români au obținut o medalie de aur, una de argint și una de bronz la Olimpiada Internațională de Lingvistică 2022
Elevii români au obținut o medalie de aur, una de argint și una de bronz la Olimpiada Internațională de Lingvistică 2022
30/07/2022 ⋅ 0 comentarii

Elevii români care au participat la Olimpiada Internațională de Lingvistică (IOL) 2022 au obținut o medalie de aur, una de argint și una de bronz.

  • Mihai-Alexandru Bratu de la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu – medalie de aur
  • Vlad-Ștefan Oros de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Timișoara – medalie de argint
  • Nicoleta Dobrică de la Colegiul Național „Sfântul Sava”, București – medalie de bronz

„Felicitări lotului României pentru rezultatele deosebite obținute la Olimpiada Internațională de Lingvistică (IOL) 2022!! Palmaresul este remarcabil (o medalie de aur, o medalie de argint și o medalie de bronz). Le mulţumesc tuturor celor care au contribuit la obţinerea acestui rezultat: elevi, părinți și profesori coordonatori şi profesori din şcolile elevilor premiați! Felicitări profesorilor coordonatori Valentina Cojocaru, Roxana Preda (Universitatea din București) și Paul Helmer (Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca)!”, a scris Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, pe pagina de socilaizare. 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.