Național Life Ultima oră
Florin Piersic, la 84 de ani: ”Peste 20 de ani, nu își va mai aminti nimeni de mine”
Florin Piersic, la 84 de ani: ”Peste 20 de ani, nu își va mai aminti nimeni de mine”
27/01/2020 ⋅ 0 comentarii

Maestrul Florin Piersic împlineşte astăzi 84 de ani, dar actorul nu are prea mult timp de sărbătorit, pentru că peste doar şase zile, pe 2 februarie, va susţine un spectacol la Leicester Square Theater din Londra, intitulat ”Nu-ntreba câți ani am!”.

Organizatorii spun că Piersic va împărtăși publicului cele mai savuroase povești, va recita versuri pline de sensibilitate, va depăna amintiri din impresionanta sa carieră, vă va face să râdeți cu lacrimi și vă va bucura prin interpretarea unor piese muzicale compuse special pentru el de către compozitorul Dan Iagnov.

Într-un interviu acordat pentru realitatea.net, marele actor, întrebat fiind ce anume ar schimba dacă ar putea derula filmul vieții înapoi, a spus ”Nu cred ca as schimba nimic. Atat as schimba, as da orice ca sa ma mai intalnesc cu parintii mei. A fost, poate, cea mai trista poveste din viata mea faptul ca am pierdut-o pe mama si l-am pierdut pe tata”. 

Cu toate astea, totuși, cea mai tristă mărturisire făcută chiar înainte de ziua sa, conform aceleiași surse, a fost aceea că ”peste 20 de ani, nici nu vor sti, probabil, ca a existat un actor si un om pe care il chema... Eu spun ca peste 20 de ani nu o sa isi mai aminteasca nimeni. Imi pare rau ca trebuie sa iti spun asta”. 

Tentați fiind a-l contrazice, nu putem decât să spunem: La mulți ani, Maestre!

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.