Național Din Arad Ultima oră
Atletul arădean Mihai Motorca va fi portdrapel al Team România la FOTE 2022
Atletul arădean Mihai Motorca va fi portdrapel al Team România la FOTE 2022
22/07/2022 ⋅ 0 comentarii

Atletul arădean Mihai Motorca va fi portdrapel al Team România la Festivalul Olimpic European al Tineretului 2022, care se va desfășura în acest an la Banska Bystrica, în Slovacia, în perioada 24-30 iulie.

România va avea 92 de sportivi, dintre care atletul cu dublă legitimare CSŞ Gloria Arad şi CSM Arad, Mihai Motorca, are șanse mari să obţină o medalie în proba de aruncarea discului, conform CSM Arad. 

Motorca are marea onoare de a purta drapelul României la festivitatea de deschidere a Festivalului, alături de Lidia Paula Partnoi, căpitanul echipei naționale de volei, componentă a clubului sportiv Dinamo București. Cei doi au fost desemnaţi să fie portdrapel pe baza performanțelor sportive de top înregistrate în 2022. Arădeanul Motorca, pregătit de profesorul Constantin Miclea, este multiplu campion național în acest an, campion balcanic de cadeți, dar și deținătorul bronzului la Campionatele Europene de cadeți.

De asemenea, Daria Haristiade, pistolara arădeană cu dublă legitimare CSM Arad – Dinamo, va reprezenta Team România în calitate de Ambasador  al FOTE 2022.


Foto: CSM Arad


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.