Național Ultima oră
Echipa Invictus România participă la Turul Franței virtual
Echipa Invictus România participă la Turul Franței virtual
05/07/2022 ⋅ 0 comentarii

Echipa Invictus România participă la Turul Franței virtual cu 4 militari răniți împreună cu 4 voluntari Invictus. Aceștia pedalează la ,,Tour d’ Invictus”, o provocare virtuală de ciclism ce urmează traseul celei mai emblematice curse de ciclism din lume - Turul Franței - 3328 de kilometri.

„Începând cu 1 Iulie participăm la turul Invictus, o provocare virtuală de ciclism ce urmează traseul celei mai emblematice curse de ciclism din lume - Turul Franței - 3328 de kilometri. Ne-am propus să urcăm România pe prima poziție a clasamentului iar pentru acest lucru este nevoie de cicliști care pot pedala peste 50 de kilometri pe zi, timp de 10 zile consecutive.”, au transmis reprezentanții Invictus România.

Luptătorii răniți Irinel Matei, Nicula Marian, Marius Bertoni și Sergiu Ola sprijiniți de către triatloniștii Razvan Ene, Sebastian Laurentiu Ghioca, Marian Mihăescu și Alexandru Darie, formează echipa României și și-au propus să urce țara noastră pe prima poziție a clasamentului „Tour d’ Invictus”.

Hai România! Go Invictus! 


Foto: Facebook / Invictus România

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.