Național Ultima oră Externe
Pompierii români, din nou în luptă cu flăcările în Grecia. Au salvat o fermă de animale și un parc de panouri fotovoltaice
Pompierii români, din nou în luptă cu flăcările în Grecia. Au salvat o fermă de animale și un parc de panouri fotovoltaice
04/07/2022 ⋅ 0 comentarii

Luni, 4 iulie, a avut loc prima misiune de stingere a pompierilor români în Grecia

28 de pompieri români cu 3 mașini de stingere incendii de pădure și 1 cisternă de mare capacitate intervin în zona regiunii Schimatari, situată la Nord de Atena, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu care afectează o suprafață considerabilă de vegetație uscată, informează IGSU.

Împreună cu pompierii eleni, care au dislocat în zona Dilesi un număr mare de resurse (peste 25 de mașini de stingere, precum și aeronave specializate), pompierii români au salvat o fermă de animale și un parc de panouri fotovoltaice din calea flăcărilor. 

Intervenția modulului are loc la solicitarea ofițerului elen, delegat în asistarea și buna desfășurare a întregii misiuni derulate de salvatorii români.


Foto: IGSU

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.