Național Comunicate de Presă Ultima oră
BIAS 2022 - Cel mai mare show aerian din România revine după 2 ani și este dedicat Smarandei Brăescu
BIAS 2022 - Cel mai mare show aerian din România revine după 2 ani și este dedicat Smarandei Brăescu
04/07/2022 ⋅ 0 comentarii

Cel mai mare show aerian din România - Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition (BIAS), ediția a XII-a, se va desfășura sâmbătă, 3 septembrie 2022, la Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa–Aurel Vlaicu și ROMAERO, anunță Comitetul de organizare BIAS 2022.

După o absență de doi ani, cel mai impresionant spectacol aviatic din România revine cu o ediție dedicată primei femei parașutist din România, Smaranda Brăescu, dar și celebrării celor 110 ani de la înființarea Aeroportului Băneasa.

Organizatorii – Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, Forțele Aeriene Române, Aeroclubul României, ROMAERO, ROMATSA și Clubul Sportiv AIBO – promit un show la înălțimea renumelui obținut în cele 11 ediții ale BIAS desfășurate din 2009 încoace.

Organizatorii vor reveni cu detalii despre invitații români și străini precum și despre programul evenimentului.


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.