Național Ultima oră
Veteranul de război Ilie Albu, sărbătorit la 99 de ani
Veteranul de război Ilie Albu, sărbătorit la 99 de ani
01/07/2022 ⋅ 0 comentarii

Veteranul de război maior în retragere Ilie Albu a împlinit venerabila vârstă de 99 de ani.

Prilej numai bun ca reprezentanții Asociației  Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități- Filiala Sibiu să îl viziteze și să îi fie alături în această zi cu totul specială.

„Să faceți cum știți, numa' să nu hie iară război...”, a spus veteranul de război oaspeților, după ce acesta a povestit amintirile de război.

„Am fost alături de distinsul nostru veteran de război și de frumoasa lui familie, la Ocna Sibiului... Moș Ilie, binedispus, limpede la minte și la suflet, ne-a povestit din amintirile lui din război, așa cum au fost ele atunci... Noi i-am împărtășit din bunele și relele lumii, așa cum este ea azi... "Să faceți cum știți, numa' să nu hie iară război..." ne mai spune bunicul inimilor noastre, la clipă de rămas bun... Să te audă Dumnezeu și mai marii lumii care iau decizii, moș Ilie!”, au scris pe pagina de socializare reprezentanții AMVVD Sibiu.

Mulți ani cu sănătate, drag veteran!


Foto: AMVVD Sibiu


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.