Național Învățământ Ultima oră
Colegiul Național „Preparandia-Dimitrie Țichindeal”, în Top 20 cele mai bune licee din România în funcție de mediile de la Bacalaureat 2022
Colegiul Național „Preparandia-Dimitrie Țichindeal”, în Top 20 cele mai bune licee din România în funcție de mediile de la Bacalaureat 2022
30/06/2022 ⋅ 0 comentarii

Colegiul Național „Preparandia-Dimitrie Țichindeal”, care a dat singura notă de 10 din județul Arad la Bacalaureat 2022, este în Top 20 cele mai bune licee din România în funcție de mediile de la Bacalaureat din acest an. 

Conform top 20 publicat de EduPedu.ro, care a luat în calcul liceele / colegiile cu cel puțin 10 candidați la sesiunea iunie-iulie BAC 2022, Colegiul Național „Preparandia-Dimitrie-Tichindeal” Arad este pe locul 17 la nivel național în topul celor mai bune licee din România în funcție de mediile de la Bacalaureat 2022, cu un număr de 121 de candidați și o medie generală de 9,17. 

Pe primul loc după media notelor tuturor elevilor din liceul respectiv a fost în acest an Colegiul Național “Sfântul Sava” din București, iar în top 10 mai intră și trei licee din Cluj-Napoca, unul din Râmnicu Vâlcea și unul din Iași.

Topul a fost realizat cu ajutorul platformei BAC+

Mai multe detalii AICI

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.