Național Din Arad Ultima oră
Andrei Severin și Denis Both, pe podium la Naționale: aur la tineret și argint la seniori!
Andrei Severin și Denis Both, pe podium la Naționale: aur la tineret și argint la seniori!
29/06/2022 ⋅ 0 comentarii

Atleții suliţaşi de la CS Municipal Arad s-au întors cu rezultatele excelente de la etapa finală a Campionatului Național. 

Denis Both este vicecampion naţional la aruncarea suliței, iar Andrei Severin a obţinut titlul naţional la tineret şi locul 4 la seniori. 

Both a luat medalia de argint la seniori, cu 76,02 metri, fiind la a cincea competiție în mai puțin de o lună. S-a impus Alexandru Novac (CSM București, 77,21 metri) și pe trei a fost George Zaharia (Rapid București, CSM Craiova, 70,93 metri).

Pe patru la seniori a încheiat Andrei Severin, care a fost cel mai bun la categoria U23 (tineret), cu 61,92 metri. L-au urmat la tineret George Adam (CES Adjud, CA Roman) cu 53,25 metri și Laurențiu Vadan (CS Știința Bacău) cu 51,49 metri. Suliţaşii sunt pregătiţi de profesorul Constantin Miclea.

Sursa: CSM Arad


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.