Național Din Arad Ultima oră
Arădeanul Bozsitsz Claudiu, pe podium la etapa națională a concursului „Cel mai puternic pompier”
Arădeanul Bozsitsz Claudiu, pe podium la etapa națională a concursului „Cel mai puternic pompier”
25/06/2022 ⋅ 0 comentarii

Etapa naţională a concursului „Cel mai puternic pompier” desfăşurată la Brașov, in perioada 22-23 iunie 2022 a strâns la start peste 100 de pompieri din 26 de judeţe.

Concursul s-a desfășurat pe trei categorii de vârstă iar în cadrul acestuia, pompierii au demonstrat abilitățile în mânuirea accesoriilor, ridicarea greutăților și parcurgerea unor trasee cu un grad ridicat de dificultate, cu și fără aparat de respirat.

Plutonierul Băginean Răzvan, plutonierul Mariniță Ionel și plutonierul major Bozsitsz Claudiu, au format echipajul arădean.

Campionul ISU ARAD, plutonierul major, Bozsitsz Claudiu, din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad s-a clasat pe poziția a – III -a la nivel național, aducând astfel medalia de bronz în Arad. Plt. Băginean Răzvan- locul 20 la categoria de vârstă sub 30 de ani. Plt. Mariniță Ionel – locul 15 la categoria de vârstă 30-40 de ani.

„Felicitări participanților arădeni! Ne mândrim cu asemena rezultate. Știm că veți fi mereu alături de cei care au cea mai mare nevoie de voi!”, au transmis reprezentanții ISU Arad.


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.