Din Arad Ultima oră
Arădeanca Alesia Sferlea, campioană balcanică la tenis de masă cu naţionala de cadete
Arădeanca Alesia Sferlea, campioană balcanică la tenis de masă cu naţionala de cadete
24/06/2022 ⋅ 0 comentarii

Ediția cu numărul 29 a Campionatelor Balcanice de tenis de masă 2022 destinate juniorilor are loc în Albena, Bulgaria, între 22 şi 26 iunie.

 Sportivii români au reuşit să câştige pe linie probele pe echipe, atât la nivel de cadeţi, masculin şi feminin, cât şi la juniori, masculin şi feminin, confirmând încă o dată valoarea incontestabilă a şcolii româneşti. 

Cu Alesia Sferlea, de la CSM Arad în componenţă, ea avându-le colege pe Bianca Mei-Roşu şi Cristina Sîngeorzan, naţionala de cadete a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, “tricolorele” câştigându-şi toate meciurile. Până acum, pe site-ul oficial al competiţiei au fost postate doar rezultatele din grupe, acolo unde româncele s-au impus clar în grupa B, după victorii cu 3-0 în faţa Bosniei, Muntenegrului şi Moldovei.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.