Național Ultima oră
Un secol de viață, demnitate și onoare. Veteranul de război Gheorghe Neacșu, sărbătorit la centenar
Un secol de viață, demnitate și onoare. Veteranul de război Gheorghe Neacșu, sărbătorit la centenar
23/06/2022 ⋅ 0 comentarii

Veteranul de război, Gheorghe Neacșu, din Garvăn, comuna Jijila, județul Tulcea, a împlinit marți, 21 iunie, venerabila vârstă de 100 de ani.

Împlinirea unui secol de viață, demnitate și onoare nu putea trece neobservată. Tocmai de aceea, în semn de recunoştinţă pentru sacrificiul său, reprezentantul Guvernului în teritoriu, prefectul judeţului Tulcea, Alexandru Dan Munteanu, i-a trecut pragul casei veteranului de război Gheorghe Neacșu, oferindu-i o plachetă aniversară. 

Prefectul județului Tulcea i-a arătat veteranul de război recunoștința și aprecierea pentru tot ceea ce a sacrificat pe câmpurile de luptă, în numele României.

„Sunt profund emoționat să vă strâng astăzi mâna, să vă felicit pentru tot sacrificiul și efortul depus în slujba țării. Onoare, respect și considerație din partea mea și a tuturor celor care astăzi trăiesc într-o țară liberă” a spus prefectul Alexandru Dan Munteanu.


Foto:  Prefectura Tulcea


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.