Național Din Arad Învățământ Ultima oră
Rezultatele la Evaluarea Națională 2022 au fost publicate
Rezultatele la Evaluarea Națională 2022 au fost publicate
23/06/2022 ⋅ 0 comentarii

Rezultatele de la Evaluarea Națională 2022 au fost publicate pe evaluare.edu.ro.

 Rezultatele la Evaluare Națională sunt publicate în format anonimizat ceea ce înseamnă că pe pagina online dedicată rezultatelor de la Evaluare Națională 2022 apar coduri în dreptul cărora vor fi afișate notele și mediile. Fiecare candidat de la Evaluarea Națională a primit anterior afișării rezultatelor codul specific.

Fiecare elev trebuie să introducă codul primit de la școală pentru a vedea notele pe care le-a obținut la probe. Tabelul de pe edu.ro conține „codul candidatului”, „școala de proveniență”,„nota”, nota de la „contestație” și „nota finală”. La final este „media la Evaluarea Națională”.

Ministrul Educației a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că peste 83% dintre elevi au luat peste 5 la Evaluarea Națională, Acesta a mai spus că „la matematică avem 77.5 % medii peste cinci, mai exact 115.126 de elevi”.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.