Național Ultima oră
Invictus: Locotenent colonel Laurențiu Șerban a dus drapelul României pe cel mai înalt vârf din Africa de Nord
Invictus: Locotenent colonel Laurențiu Șerban a dus drapelul României pe cel mai înalt vârf din Africa de Nord
21/06/2022 ⋅ 0 comentarii

Drapelul României a fluturat pe cel mai înalt vârf din Africa de Nord, Toubkal - 4167 m.

Țara noastră, reprezentată de locotenent colonel Laurențiu Șerban, a fost printre cele 7 națiuni calificate să participe la expediția Invictus Endeavours.

Militarii răniți, reprezentanți ai echipelor naționale din Canada, Germania, Marea Britanie, Belgia, Olanda, Danemarca și România au format Echipa Invictus.

Laurențiu Șerban, singurul cu proteză din echipă, a mărturisit pentru Invictus România că a fost un traseu dificil însă atunci când îți reprezinți țara nimic nu este prea greu. 

„Mulțumim The Invictus Games Foundation pentru Invitație, Tribal Tracks pentru excelenta organizare a expediției, comunității locale berbere, fără de care expediația nu se putea organiza, regatului Maroc și, nu în ultimul rînd, ATC – All Terrain Catâri, care au cărat materialele necesare.”, au scris reprezentanții Invictus România pe pagina de socializare.


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.