Național Cultură Ultima oră
Principesa Sofia a inaugurat expoziția personală de fotografie „Primăvara în Maramureș”, în grădina Palatului Elisabeta
Principesa Sofia a inaugurat expoziția personală de fotografie „Primăvara în Maramureș”, în grădina Palatului Elisabeta
20/06/2022 ⋅ 0 comentarii

Alteţa Sa Regală Principesa Sofia a inaugurat în grădina Palatului Elisabeta din Bucureşti expoziția personală de fotografie „Primăvara în Maramureș”.

Expoziţia cuprinde peisaje fotografice realizate de Principesa Sofia prin care dezvăluie frumuseţea naturii. Alteța Sa Regală documentează o parte mai puțin cunoscută a Maramureșului și promovează comunitățile românești din nordul țării, informează Familia Regală pe pagina de socializare.

Expoziția „Primăvara în Maramureș” va putea fi vizitată, la Palatul Elisabeta, pe perioada verii, astfel:

  • Sâmbătă 18 iunie, duminică 19 iunie, între orele 10.00-13.00 și 14.00-17.00.
  • Vineri, 24 iunie, sâmbătă 25 iunie, duminică 26 iunie, între orele 10.00-13.00 și 14.00-17.00.

Principesa Sofia a realizat de-a lungul timpului o serie de peisaje fotografice, creații care atestă talentul și măiestria sa.

Alteța Sa Regală Principesa Sofia este cea de-a patra fiică a Regelui Mihai şi a Reginei Ana ai României. S-a născut la Atena, în Grecia, la 29 octombrie 1957. A studiat în Elveţia şi Marea Britanie, apoi, în Statele Unite, a urmat cursuri de Arte Frumoase la University North Carolina, Ashevillle, şi de design grafic şi fotografie la Corcoran College of Art and Design din Washington, DC. O lungă perioadă, Principesa Sofia a lucrat şi a expus cu succes lucrări de artă, pe ambele maluri ale Atlanticului.


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.