Național Din Arad Ultima oră
Arădeanul Denis Both a câștigat medalia de bronz la Campionatul Balcanic de seniori de la Craiova
Arădeanul Denis Both a câștigat medalia de bronz la Campionatul Balcanic de seniori de la Craiova
20/06/2022 ⋅ 0 comentarii

Arădeanul Denis Both a câștigat medalia de bronz la Campionatul Balcanic de seniori de la Craiova, la proba de aruncare a suliței ce a măsurat 76,47, cea mai bună a sezonului, informează CSM Arad. 

Un rezultat excelent pentru elevul profesorului Constantin Miclea, care a progresat evident în ultima vreme, el cucerind argintul în această vară la Internaţionalele României, cu un SB (season best) la acea vreme, 74,82, după care a urmat o aruncare şi mai bună la o competiţie în Ungaria, 76,3o metri. Totul a culminat cu prestaţia de la Balcanice, care îl apropie pe Denis de mult visatul target de 80 de metri. Atletul de la CSM Arad a fost depăşit în proba de aruncarea suliţei doar de compatriotul Alexandru Novac, care a aruncat 83,01 metri şi grecul Dimitrios Tsitsos, cu 77,51 metri.


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.