Național Ultima oră
David Popovici și Robert Glință s-au calificat în finalele Campionatelor Mondiale de nataţie de la Budapesta
David Popovici și Robert Glință s-au calificat în finalele Campionatelor Mondiale de nataţie de la Budapesta
19/06/2022 ⋅ 0 comentarii

David Popovici (17 ani) și Robert Glință (25 de ani) au reușit o nouă performanță importantă pentru sportul românesc. 

Înotătorii români Robert Glinţă şi David Popovici s-au calificat, duminică, în finalele probelor de 100 m spate, respectiv 200 m liber, la Campionatele Mondiale de nataţie de la Budapesta.

Robert Glință s-a calificat în această seară în finala probei de 100 m spate. Înotând în semifinala a doua, sportivul român a încheiat cursa cu timpul de 53.00 secunde și și-a câștigat astfel locul în ultimul act al probei de 100 m spate!

Finala este programată luni, 20 iunie 2022, de la ora 20:00, ora României.

 David Popovici s-a calificat în finala probei de 200 m liber de la Campionatul Mondial de înot în bazin de 50 m pentru seniori de la Budapesta într-o manieră entuziasmantă.

David a câștigat semifinala a doua cu timpul de 1:44.40 min., ceea ce prezintă cel mai bun timp din penultimul act al probei de 200 m, dar și un NOU RECORD MONDIAL DE JUNIORI!

Finala este programată luni, 20 iunie 2022, de la ora 19:02, ora României.


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.