Național Din Arad Cultură Ultima oră
Domeniul Regal Săvârşin, deschis publicului. Ce trebuie să știi dacă vrei să vizitezi și Parcul Regal
Domeniul Regal Săvârşin, deschis publicului. Ce trebuie să știi dacă vrei să vizitezi și Parcul Regal
17/06/2022 ⋅ 0 comentarii

Domeniul Regal Săvârşin este deschis vizitatorilor, săptămânal, de vineri până duminică, informează Casa Regală, într-o postare pe pagina de socializare. 

Satul Regal, Casa Ceaiului, Muzeul Automobilului, Atelierul Auto al Regelui Mihai şi Magazinul de Suveniruri pot fi vizitate în fiecare săptămână, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, între orele 9.00 şi 18.00.

Parcul Regal poate fi vizitat doar cu înscriere prealabilă.

"Vă rugăm să verificaţi telefonic sau prin e-mail ziua şi ora la care a fost programată vizita dumneavoastră în parc, pentru a evita dezamăgirea de a nu putea intra în parc, la sosire. Vizitarea parcului se face în grup, o dată pe oră, în prezenţa unui ghid, iar numărul vizitatorilor dintr-un grup este limitat. De asemenea, vă rugăm să urmăriţi în fiecare lună site-ul oficial Săvârşin Regal. Programul de vizitare poate suferi modificări de la o lună la alta", precizează Casa Regală.Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.