Național Social Ultima oră
Alături de Irene! Fetița cea mică a Părintelui Arhidiacon Mihail Bucă, diagnosticată cu Leucemie, are nevoie de ajutorul nostru
Alături de Irene! Fetița cea mică a Părintelui Arhidiacon Mihail Bucă, diagnosticată cu Leucemie, are nevoie de ajutorul nostru
24/05/2022 ⋅ 0 comentarii

Alături de Irene! Irene este fetița cea mică a Părintelui Arhidiacon Mihail Bucă. Știți deja, acel părinte care ne așterne pacea, bucuria și emoția în suflete ori de câte ori auzim cântările Grupului Psaltic „Tronos” al Patriarhiei Române, al cărui dirijor este. 

Părintele, tată a cinci copii, trece printr-o mare încercare. Irene a fost diagnosticată cu Leucemie acută mieloblastică, însă atenția și tratamentul sunt cu atât mai costisitoare cu cât Irene suferă și de Sindromul Down. Tocmai de aceea, familia Părinteșui Arhidiacon Mihail Bucă are nevoie de ajutorul nostru material. 

Mesajul tatălui lui Irene, postat pe pagina de socializare:

Sunt Arhidiaconul Mihail Bucă. Cei mai mulți mă cunoașteți de la Catedrala Patriarhală, unde slujesc din 1997. Sunt fondatorul și dirijorul Grupului Psaltic „𝙏𝙧𝙤𝙣𝙤𝙨” al Patriarhiei Române și tatăl a cinci copii. Alături de soția mea, Daniela, Dumnezeu ne-a binecuvântat, în căsnicia noastră, cu Nicolae, Maria, Iustin, Anastasia și 𝙢𝙞𝙘𝙪𝙩̦𝙖 𝙄𝙧𝙚𝙣𝙚.

Despre Irene vă voi vorbi în acest mesaj către voi. În urmă cu câteva zile, fetița noastră a fost diagnosticată cu Leucemie acută mieloblastică. Mulți dintre voi ne sunteți alături și vă simțim rugăciunile și încurajările, care înseamnă enorm în această grea perioadă. Mulți dintre voi sunteți „𝘼𝙡𝙖̆𝙩𝙪𝙧𝙞 𝙙𝙚 𝙄𝙧𝙚𝙣𝙚!” iar ea știe.

Diagnosticul pus de medicii Institutului Fundeni fiicei noastre nu ne dezarmează pentru că tot ei ne-au transmis că tratamentul ne-o poate reda pe Irene așa cum era înainte. Puterea noastră este Domnul Iisus Hristos, Mântuitorul și Salvatorul lumii. Însă, știm că și voi sunteți forța nostră.

Vin în fața voastră cu acest mesaj pentru că Irene are nevoie de sprijinul vostru. Pentru a beneficia de o asistență medicală de ultimă oră, dat fiind diagnosticul, dar și faptul că Irene suferă și de Sindromul Down, vă solicităm ajutorul material.

În acest sens, am deschis trei conturi la BCR, unul în RON, unul în EURO și unul în USD. Donația se poate face prin transfer bancar.

𝘽𝙚𝙣𝙚𝙛𝙞𝙘𝙞𝙖𝙧: 𝘾𝙤𝙣𝙨𝙩𝙖𝙣𝙩𝙞𝙣 𝙄𝙧𝙚𝙣𝙚 𝙀𝙘𝙖𝙩𝙚𝙧𝙞𝙣𝙖

𝗖𝗼𝗻𝘁 𝗥𝗢𝗡⠘ 𝗥𝗢𝟬𝟵𝗥𝗡𝗖𝗕𝟬𝟬𝟴𝟳𝟭𝟳𝟭𝟬𝟮𝟰𝟰𝟲𝟬𝟬𝟬𝟮

𝗖𝗼𝗻𝘁 𝗘𝗨𝗥𝗢⠘ 𝗥𝗢𝟳𝟵𝗥𝗡𝗖𝗕𝟬𝟬𝟴𝟳𝟭𝟳𝟭𝟬𝟮𝟰𝟰𝟲𝟬𝟬𝟬𝟯

𝗖𝗼𝗻𝘁 𝗨𝗦𝗗⠘ 𝗥𝗢𝟱𝟮𝗥𝗡𝗖𝗕𝟬𝟬𝟴𝟳𝟭𝟳𝟳𝟭𝟬𝟮𝟰𝟰𝟲𝟬𝟬𝟬𝟰

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.