Național Din Arad Învățământ Social Ultima oră
Eco-provocare acceptată! Elevii de la Liceul German au adunat 600 de saci cu deșeuri din mai multe zone din Arad
Eco-provocare acceptată! Elevii de la Liceul German au adunat 600 de saci cu deșeuri din mai multe zone din Arad
16/05/2022 ⋅ 0 comentarii

Elevii de la Liceul German au adunat 600 de saci cu deșeuri din mai multe zone din Arad, după ce au răspuns pozitiv eco-provocării lansate în cadrul Concursului Național de Educație pentru Mediu „Eco Provocarea”.

Astfel, peste 1000 de elevi, cadre didactice și părinți s-au mobilizat exemplar vineri, 13 mai, luând cu asalt zonele podul Traian, Cimitirul Catolic din Aradul Nou și Port Arthur, de unde au adunat aproximativ 600 de saci cu deșeuri. 

„A fost impresionant! Copiii își doresc cu adevărat un mediu sănătos, un oraș mai curat! Dacă îi învățăm să fie activi, să ia atitudine pentru a schimba ceva în bine, sunt șanse mari să trăim într-o lume mai bună… Acțiunea s-a desfășurat în colaborare cu Retim, care a pus la dispoziție sacii și va asigura colectarea deșeurilor. Le mulțumim tuturor voluntarilor! Mulțumim Retim! Vă ecoprovocăm și cu alte ocazii!”, a transmis coordonatorul activității, doamna profesor Brigitte Todea.


Foto: Liceul Teoretic Adam Muller Guttenbrunn Arad  

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.