Din Arad Religie Ultima oră
Sinaxă Monahală, Consiliu și Adunare Eparhială în Arhiepiscopia Aradului
Sinaxă Monahală, Consiliu și Adunare Eparhială în Arhiepiscopia Aradului
15/01/2020 ⋅ 0 comentarii

A doua jumătate a lunii ianuarie debutează cu trei zile de bilanț pentru Arhiepiscopia Aradului. Astfel, în zilele de 16, 17 și 18 ianuarie 2020, la reşedinţa arhiepiscopală şi la Centrul Eparhial din Arad se vor desfășura lucrările Sinaxei Monahale, Consiliului şi Adunării Eparhiale ale Arhiepiscopiei Aradului. 

Sinaxa Monahală

Joi, 16 ianuarie, în sala de şedinţe a Centrului Eparhial va avea loc Sinaxa Monahală a stareţilor şi stareţelor mănăstirilor şi schiturilor din cuprinsul Arhiepiscopiei Aradului, cu binecuvântarea şi în prezenţa Înaltpreasfinţitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului și a Preasfințitului Părinte Emilian Crișanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Aradului.

Ședința Consiliului Eparhial

Vineri, 17 ianuarie, va avea loc ședința Consiliului Eparhial, în cadrul căruia, pe ordinea de zi, este prezentarea şi analizarea Rapoartelor asupra activităţii administrativ-bisericeşti, cultural-pastorale, economice și de asistenţă social- filantropică din eparhie în anul 2019.

Lucrările Adunării Eparhiale

Sâmbătă, 18 ianuarie, în sala festivă a Centrului Eparhial se vor desfăşura lucrările Adunării Eparhiale, organul deliberativ suprem pentru toate problemele administrative, culturale, social-filantropice, economice şi patrimoniale ale eparhiei.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.