Național Social Ultima oră
George Ogăraru despre Mihai Neșu: ”Un exemplu de bunătate, smerenie, prietenie, asumare și curaj, exemplu al păcii sufletești pe care ar trebui să o căutăm și noi”
George Ogăraru despre Mihai Neșu: ”Un exemplu de bunătate, smerenie, prietenie, asumare și curaj, exemplu al păcii sufletești pe care ar trebui să o căutăm și noi”
13/04/2022 ⋅ 0 comentarii

Coechipier — Prieten — Coleg de camera — Cavaler de onoare — Frate — Exemplu — Pildă. O dovada vie că Sufletul este infinit mai puternic decât corpul... așa îl descrie George Ogăraru pe prietenul său Mihai Neșu.

Mihai Neșu a fost zilele trecute să viziteze noul stadion Steaua, loc în care a fost întâmpinat de George Ogăraru. 

A admirat sala Sevilla (design la care a contribuit în mod decisiv), sălile de antrenament din cadrul clubului,  a vrut să-și revadă prieteni vechi precum Iulian Miu, care l-a botezat “Bichonu” sau Vasili Khamutovski, pe Marian Lupu, cel care i-a antrenat fizicul “solid” ani la rând, pe Ștefan Iovan, cel care l-a convins pe Victor Piturcă să-l aducă în Ghencea, a făcut cunoștintă cu antrenorii Academiei de Fotbal Steaua Bucuresti, care i-au dăruit tricoul oficial din acest an, a vizitat studiourile Steaua Tv ,hotelul clubului, personalul administrativ și s-a bucurat mult să o întâlnească pe noua câștigătoare a Champions League la tenis de masă, Eliza Samara!

Ar fi vrut să îi revadă și pe Daniel Oprița și pe Gabi Boștină însă programul echipei de seniori nu s-a sincronizat cu această vizită. 

„Mihai rămâne un exemplu de bunătate, smerenie, prietenie, asumare și curaj, exemplu al păcii sufletești pe care ar trebui să o căutăm și noi, mai presus de ego-ul părerilor personale, al convingerilor sau intereselor lumești! Să facem și noi măcar puțin din ceea ce face el!”, a mai scris George Ogăraru pe pagina de socializare, urmat de îndemnul:

Trimite Sms cu textul CRED la 8844 și ajută fundația Mihai Nesu Foundation să finalizeze construcția Centrului Caritabil Sfântul Nectarie din Oradea.


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.