Național Cultură Ultima oră
Actorul Constantin Codrescu, distins cu Ordinul Național Steaua României în grad de Cavaler
Actorul Constantin Codrescu, distins cu Ordinul Național Steaua României în grad de Cavaler
30/03/2022 ⋅ 2 comentarii

 Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, l-a vizitat astăzi, 30 martie, pe marele actor Constantin Codrescu, pentru a-i înmâna Ordinul Național Steaua României în grad de Cavaler acordat de Președintele României la propunerea Ministerului Culturii.

„Am mai spus, o repet cu cea mai mare sinceritate: cea mai frumoasă parte a poziției vremelnice pe care o ocup este reprezentată de întâlnirile minunate pe care mi le oferă.

Astăzi, 30.03.2022, am avut imensa bucurie de a mă afla alături de unul din prea puținii rămași uriași actori ai României. 

Constantin Codrescu, la 90 de ani și un pic de viață, la peste 70 de ani de carieră, ne-a primit cu mare căldură, împreună și doamna sa, în nemeritat de modesta lui locuință.

Motivul întâlnirii, unul de mare emoție, acela de a-i transmite Ordinul Național Steaua României în grad de Cavaler acordat de Președintele României la propunerea Ministerului Culturii.

Îi urăm sănătate multă și pace în suflet!”, a transmis minsitrul culturii, Lucian Romașcanu. 


Foto: Facebook / Lucian Romașcanu

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

03.04.2022 07:41
Nicolae Alexandru
Mare actor!felicitari!
31.03.2022 20:14
Varlan
FELICITARI D.le Romascanu CA NU L-ATI UITAT PE MARELE ARTIST CONSTANTIN CODRESCU !MULTUMIM MARELUI ACTOR CA IN ANII COMUNISMULUI NE-A FACUT VIATA MAI FRUMOASA IMPREUNA CU GENERATIA DE AUR A SCENEI ROMANESTI!