Național Ultima oră
Veteranul de război Pavel Huzmezan împlinește astăzi 100 de ani
Veteranul de război Pavel Huzmezan împlinește astăzi 100 de ani
27/03/2022 ⋅ 0 comentarii

Veteranul de război Pavel Huzmezan împlinește astăzi, 27 martie, venerabila vârstă de 100 de ani.

Frumoasa aniversare nu putea nicidecum să treacă neobservată, tocmai de aceea familia și prietenii, precum si de reprezentanții autorităților publice locale și județene, Brigăzii 81 Mecanizată ,,General Grigore Bălan”, Centrului Militar Județean Bistrița-Năsăud, Asociației Naționale a Veteranilor de Război, filiala Bistrița-Năsăud și ai Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mir” - sucursala județeană Bistrița-Năsăud, au conturat o frumoasă sărbătoare vineri, 25 martie, când l-au aniversat.

„Acesta a participat încă de la o vârstă fragedă la un eveniment de-o importanță deosebită în istorie, în cel de-al Doilea Război Mondial. Om al muncii câmpului, cu credință în Dumnezeu și în neamul românesc, a supraviețuit ororilor de pe câmpul de luptă și în prezent, ne împărtășește experiențele trăite de-a lungul unui secol de viață”, au transmis reprezentanții Brigăzii 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan”.


Foto: Facebook / Brigada 81 Mecanizată "General Grigore Bălan"


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.