Național Social Ultima oră Externe
România și Ucraina unite printr-un pod de jucării pentru copii. Imagini emoționante de la Sighetu Marmației
România și Ucraina unite printr-un pod de jucării pentru copii. Imagini emoționante de la Sighetu Marmației
17/03/2022 ⋅ 0 comentarii

Imginile zilei vin de la podul istoric care face legătura dintre România și Ucraina, PTF Sighetu Marmației - PTF Solotvino. Și sunt, da, unele dintre cele mai emoționante imagini, care vorbesc despre oameni nu doar empatici, ci plini de dragoste: România și Ucraina unite print-un pod de jucării pentru copii

Oamenii simpli, polițiștii de frontieră și voluntarii s-au îngrijit să amplaseze aceste jucării pe marginile podului, astfel încât la intrarea în România, copilașii care vin din Ucraina să poate să-și ia o jucărie de pluș, informează polițiștii de frontieră de la Sighetu Marmației. 

„Zâmbetul copiilor în momentul în care își aleg jucăriile, bucuria acestora când primesc dulciuri și fructe de la polițiștii de frontieră pe arterele de control parcă mai alină durerea din ochi mamelor”, transmit aceștia.

În Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației, polițiștii de frontieră acordă tot sprijinul necesar cetățenilor ucraineni care vin în țară, dar își îndreaptă atenția și spre copilașii acestor mame.


Foto: Poliția de Frontieră, Sighetu Marmației

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.