Național Ultima oră
Tibi Ușeriu a mers din nou până la capăt și nu oricum: a câștigat Montane Lapland Arctic Ultra 2022!
Tibi Ușeriu a mers din nou până la capăt și nu oricum: a câștigat Montane Lapland Arctic Ultra 2022!
12/03/2022 ⋅ 5 comentarii

Tibi Ușeriu a mers din nou până la capăt și nu oricum: a câștigat Montane Lapland Arctic Ultra 2022!

Ultramararonistul Tibi Ușeriu a câștigat Lapland Arctic Ultra, o competiție extremă în „deșertul alb” al Laponiei.  La proba la care a participat Tibi Ușeriu, concurenții au avut de străbătut Cercul Arctic prin zone cu râuri, lacuri și păduri, pe un traseu de 500 km.

Tibi a terminat primul cursa, anunțul fiind făcut de Tășuleasa Social pe Facebook: 

„Tibi a trecut linia de finish la Montane Lapland Arctic Ultra învingător. Lăsăm extazul și bucuria să se așeze, sărim în sus de bucurie că Tibi e bine, sănătos și că a mai dus o aventură arctică până la capăt!

Tibi - ambasador VT, al anduranței, al curselor de lungă distanță, al drumurilor cu început și sfârșit și al lucrurilor duse până la capăt. Încă o dată, ca de fiecare dată.

Te așteptăm acasă Tibi, avem de dus la capăt încă ceva: drumul nostru care unește. Când Tibi aleargă, o face pentru Via Transilvanica! 

Mulțumiri speciale echipei de filmări de la EYESTEELFILM, lui Mila Aung-Thwin, Van Royko și Will Mack!”

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

18.03.2022 11:18
pertruy
Un personaj fantastic. Respect
16.03.2022 09:39
Rotea Nicolae Alexandru
Felicitări! Sunteți un exemplu pt omenire nu doar pt noi românii, stau și ma gândesc cum e posibil ca o ființă umană să parcurgă 500km pe jos în acele condiții meteorologice!!! Sunt pur și simplu uimit și rămân fără cuvinte jur! Sunt mândru ca sunt român și asta pt ce faceți dumneavoastră și oamenii ca dumneavoastră, vă mulțumesc și vă felicit din suflet! Mult succes în continuare!
14.03.2022 23:44
Magheru Marius
Felicitări, domnule, ești un exemplu, ne faci mândri.Te apreciez pentru viata ta, modestia de care dai dovada și tenacitate.Nu în ultimul rand...pentru ceea ce faci, cu inspirație , amestecata cu efort și plăcere.INCA ODATA, felicitări!
13.03.2022 16:00
Hotea Dana
RESPECT,
SUNTEM ALATURI DE DUMNEAVOASTRA, SANATATE MULTA SI REUSITE PENTRU URMATOARELE PROIECTE!
CU TOATA DRAGOSTEA VA IMBRATISAM DIN CONSTANTA Mitica si Dana!
13.03.2022 11:58
Bogdan Costescu
Bravo Tibi! Ne faci mandrii ca suntem români!