Național Din Arad Social Religie Ultima oră
Preoții și credincioșii din mai multe Parohii arădene au trimis un nou transport, de 24 de tone, cu ajutoare pentru refugiații din Ucraina
Preoții și credincioșii din mai multe Parohii arădene au trimis un nou transport, de 24 de tone, cu ajutoare pentru refugiații din Ucraina
04/03/2022 ⋅ 0 comentarii

Preoții și credincioșii din mai multe Parohii arădene și-au unit inimile și mâinile și au trimis un nou transport, de 24 de tone, cu ajutoare pentru refugiații din Ucraina. 

Ajutoarele din Arhiepiscopia Aradului pentru refugiații din Ucraina au ajuns în Satu Mare, Mănăstirea Bârsana și Sighet, și au constat în alimente neperisabile, haine, produse de igienă personală, produse de igienă și jucării pentru copii și bani, se arată pe site-ul Arhiepiscopiei. 

La apelul teologului Andrei Moț și al părintelui Adrian Crainic de la Parohia Sântana au răspuns cu multă dragoste preoții și credincioșii din parohiile Arad-Alfa, Macea, Slatina de Criș, Sântana, Felnac, Mănăștur, Caporal Alexa, Chier, Hodiș, Dud, Arăneag, dar și oameni de suflet din Arad, Timișoara și București.

Teologul Andrei Moț și părintele Adrian Crainic de la Parohia Sântana au mers până în nordul României și au ajutat la depozitarea ajutoarelor care urmează să ajungă la cei care fug în aceste zile din calea războiului din Ucraina.

Întreaga acțiune s-a desfășurat în colaborare cu Sectorul social al Arhiepiscopiei Aradului.


Foto: Facebook / Arhiepiscopia Aradului 


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.