Național Ultima oră
Echipa de robotică a României s-a întors acasă cu medalia de argint de la Campionatul Internațional de la Sankt Petersburg
Echipa de robotică a României s-a întors acasă cu medalia de argint de la Campionatul Internațional de la Sankt Petersburg
03/02/2022 ⋅ 0 comentarii

Echipa de robotică a României s-a întors acasă cu medalia de argint de la Campionatul Internațional de Robotică de la Sankt Petersburg.

Echipa de robotică AutoVortex România, coordonată de profesorul Ionuț Panea,  a obținut medalia de argint la Campionatul Internațional de Robotică, organizat zilele acestea la Sankt Petersburg, Rusia.

Deși campionii noștri ar fi trebuit să ajungă de aseară pe Aeroportul Otopeni, din cauza unei întârzieri a companiei Turkish Airlines, aceștia au pierdut avionul care ar fi trebuit să îi aducă acasă încă de ieri. 

„Am revenit cu premiile acasa! Hai Romania!”, a fost mesajul postat în această dimineață de echipa AutoVortex România. 


Foto: Facebook / AutoVortex România


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.