Național Ultima oră
Andreea Dincă a cucerit titlul național al cadetelor la floretă
Andreea Dincă a cucerit titlul național al cadetelor la floretă
08/01/2022 ⋅ 0 comentarii

Andreea Dincă (CSA Steaua) a cucerit titlul național al cadetelor la floretă, după o finală câștigată cu 15-13 în fața Mariei Teodorescu (CSTA București). 

După Cupa României 2021 câștigată în septembrie trecut, tot în competiția rezervată cadeților, stelista Andreea Dincă s-a impus și la Naționalele din acest an, conform Federației Române de Scrimă.

Ea a ajuns în finală după victoria obținută în fața colegei de club, Paula Radu, de care a dispus cu 15-9. Cealaltă floretistă calificată în ultimul act a fost Maria Teodorescu, de la CSTA București, învingătoare cu 15-11 în meciul cu timișoreanca Ingrid Miti Bikfalvi. Finala a fost dominată de Andreea. Ea a condus cu 4-1, apoi Maria Teodorescu s-a apropiat la 6-5. Andreea Dincă a reluat asalturile și s-a distanțat pe tabelă, iar Maria a reușit din nou să egaleze la 12. În final, Andreea s-a impus cu 15-13 și a cucerit titlul național al cadetelor. Medaliile de bronz au fost obținute de Paula Radu (CSA Steaua) și Ingrid Miti Bikfalvi (CSU Poli Timișoara).


Foto: Facebook / FRS

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.