Național Social Ultima oră Externe
Mobilizare exemplară în Diaspora. Un tânăr cu arsuri grave, ajutat cu 20.000 de euro de ”Parohia Sfântul Nicolae” din Bruxelles
Mobilizare exemplară în Diaspora. Un tânăr cu arsuri grave, ajutat cu 20.000 de euro de ”Parohia Sfântul Nicolae” din Bruxelles
31/12/2019 ⋅ 0 comentarii

Parohia ”Sfântul Nicolae” din Bruxelles, reprezentată prin Pr. paroh Patriciu Vlaicu, a lansat în 10 decembrie 2019 o campanie online de strângere de fonduri pentru Marian, un tânăr din Alba-Iulia care a suferit arsuri grave pe 65% din suprafața corpului, informează basilica.ro

În urma campaniei a fost colectată suma de 20.000 de euro.

”S-au colectat prin parohia noastră, 20.010 euro pentru Marian, ars în teribilul accident din Alba Iulia!

Suntem impresionați de solidaritatea arătată lui Marian.

Colecta Facebook a strâns 9936 facebook, iar prin parohie direct s-au colectat 10674 euro.

Am plătit prima factură pentru costumul compresiv al lui Marian, în valoare de de 4399 euro.

Cealaltă sumă este la dispoziția lui Marian și o vom transfera în zilele următoare pentru a acoperii necesitățile legate materilale și de tratamentul de care are nevoie pentru a depăși suferința.

Vă suntem tuturor deosebit de recunoscători!

Dumnezeu să vă dăruiască Sărbători Fericite și un An nou cu bucurii și împliniri!”, este mesajul Parohiei Ortodoxe ”Sfântul Nicolae” din Bruxelles.

Conform aceleiași surse, după accidentul suferit în luna septembrie, Marian a fost transferat de urgență la Spitalul Militar din Bruxelles. Starea lui a fost extrem de gravă, iar o perioadă a fost în comă indusă. Deoarece costul tratamentelor ulterioare și a recuperării depășea posibilitățile materiale ale familiei, preotul a lansat campania „Colectă pentru Marian Alexandru Balea, ars într-un grav accident”.

Din suma strânsă a fost achiziționat costumul compresiv pentru recuperarea lui Marian, iar banii rămași vor acoperi costurile tratamentului.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.