Național Ultima oră
100 de ani de viață și istorie împliniți în Ajunul Crăciunului. Veteranul de război Vasile Pop, sărbătorit la centenar
100 de ani de viață și istorie împliniți în Ajunul Crăciunului. Veteranul de război Vasile Pop, sărbătorit la centenar
28/12/2021 ⋅ 0 comentarii

100 de ani de viață și de istorie împliniți în Ajunul Crăciunului. Veteranul de război, maior în retragere Vasile Pop a ajuns la centenar, chiar cu o zi înainte de sărbătoarea Nașterii Domnului.  

Prilej numai bun pentru reprezentanții Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, Asociației „Mareșal Constantin Prezan” și Centrului Militar Zonal Cluj să îl viziteze și să îl sărbătorească așa cum se cuvine. 

„Pentru maiorul (rtr.) Vasile Pop, veteran al celui de-Al Doilea Război Mondial, din Cluj-Napoca, anul acesta, 24 decembrie reprezintă ziua în care a împlinit un secol de viață. 

Cu această fericită ocazie, reprezentanți ai Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, Asociației „Mareșal Constantin Prezan” și Centrului Militar Zonal Cluj i-au făcut o vizită onorabilului veteran de război, l-au felicitat pentru frumoasa vârstă și i-au urat să aibă parte de încă multe seri de Ajun alături de cei dragi domniei sale. La mulți ani! Recunoștință și respect!”, a transmis pentru Ministerul Apărării Naționale Andi Asandei. 

La mulți ani cu sănătate, Drag Veteran! 


Foto: MApN / Radu Cioloca 


 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.