Național Social
Atenție la ce fel de petarde și artificii cumpărați! Riscaţi să fiţi răniţi si mutilaţi pe viață
Atenție la ce fel de petarde și artificii cumpărați! Riscaţi să fiţi răniţi si mutilaţi pe viață
30/12/2019 ⋅ 0 comentarii

Nu vă lăsați ispitiţi de petardele vândute pe la colţuri de comercianţii din pieţe! Riscaţi sa fiţi răniţi si mutilaţi pe viață. Dar și să fiți amendați cu până la 7.500 de lei. În ultima perioadă, Poliția a confiscat peste 64 de tone de pocnitori. 

Ca să fiți siguri că nu sunteți în pericol, verificați dacă articolele pirotehnice pe care le cumpărați au înscrise pe etichetă categoria F1.

Legale sau ilegale, comercianții îi îmbie pe cumpărători cu tot felul de petarde. Nici măcar nu se mai feresc. Le vând la vedere.

Comerțul de sezon a înflorit și pe internet.

Polițiștii îi avertizează și pe comercianți și pe cumpărători că singurele obiecte pirotehnice care pot fi vândute populației sunt cele din categoria F1.

Medicii oftalmologi spun că ceea ce poate părea o joacă îi poate mutila pe viață pe cei care folosesc petardele interzise.

Din cauza articolelor pirotehnice, opt peroane au fost rănite. Iar un bărbat a murit după ce și-a băgat în gură o petardă aprinsă.

Sursa: tvr1.ro

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.