Național Social Life Ultima oră
Principele Nicolae, printre voluntarii care împart daruri în cadrul acțiunii ”Camionul de Crăciun”
Principele Nicolae, printre voluntarii care împart daruri în cadrul acțiunii ”Camionul de Crăciun”
28/12/2019 ⋅ 0 comentarii

”Camionul de Crăciun” care de fapt însumează 20 de camioane cu daruri care vor vor ajunge la aproximativ 22.000 de copii din Bistrița-Năsăud, Mehedinți, Sălaj, Sibiu, Suceava și Cluj, prin intermediul Asociației Tășuleasa.

Printre cei care vor distribui pachetele se află pentru prima dată și Principele Nicolae și soția sa Alina, ambii voluntari ai Asociației Tășuleasa Social. 

”Suntem pregătiți să împărțim cadouri de la ”Camioanele de Crăciun” alături de Tășuleasa Social și die Johanniter”, a anunțat Principele Nicolae pe pagina sa de socializare. 

”La Tășuleasa Social, timp de 18 ani, Crăciunul vine cu „camioanele”. Când o acțiune are deja o vechime așa lungă, ea devine parte din viața noastră. Camionul de Crăciun este acțiunea care a crescut mare organizația noastră, învățându-ne cum să ne organizăm și să gândim proiecte grandioase. Cu ajutorul acestuia am creat unul din cele mai importante proiecte și anume ”Ziua bună! Ziua voluntarilor mici”. Copiii care primesc cadouri vor fi invitați să participe anul care vine la acest proiect, ce împlinește deja 6 ani. Camionul de Crăciun întâlnește și Via Transilvanica, celălalt proiect important Tășuleasa Social”,  a anunțat Asociația.

Pentru buna desfășurarea a acțiunii s-au alăturat salvatorii bistrițeni, jandarmii și polițiștii care sprijină, ca în fiecare an, acțiunile sutelor de voluntari români și germani, pentru ca fiecare cadou pregătit de copiii din Germania să ajungă la destinație.

Foto: Alina-Maria de Roumanie

 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.