Național Comunicate de Presă Ultima oră
Veteranul de război Nicolae Petrescu, în vârstă de 95 de ani, sărbătorit cu ocazia zilei onomastice
Veteranul de război Nicolae Petrescu, în vârstă de 95 de ani, sărbătorit cu ocazia zilei onomastice
06/12/2021 ⋅ 0 comentarii

Ziua de Sfântul Nicolae este ziua începerii sărbătorilor de iarnă, iar în spiritul acestor sărbători, Asociația Națională a Veteranilor de Război  împreună cu conducerea Consiliului Județean Argeș au celebrat în ziua de Sfântul Nicolae pe  veteranul de război col.(ret) Nicolae Petrescu, ajuns la venerabila vârstă de 95 de ani.

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Dumitru Bughiu, și Dan Arsenescu, vicepreședintele Asociației Veteranilor de Război Argeș, i-au făcut o vizită acasă colonelului în retragere care a luptat în cel de-al Doilea Război Mondial.

În tinerețe, Nicolae Petrescu a fost reprezentantul Arsenalului Armatei Române pe județul Argeș. Ulterior, el a activat în structura Ministerului Afacerilor Interne, la Pompieri (astăzi ISU). După pensionare a fost unul dintre membrii de bază ai Corului Veteranilor.

Împreună, cei doi vicepreședinți au petrecut mai mult timp alături de veteranul de război, care a memorat o parte din experiențele trăite în momentele din timpul celui de al Doilea Război Mondial și i-a transmis acestuia mulțumiri pentru activitatea sa, din partea Consiliului, Asociației  Naționale a Veteranilor de Război,  dar și a cetățenilor din județ.

Au fost oferite  veteranului de război o plachetă de onoare din partea Consiliului Județean Argeș și al   Asociației  Naționale a Veteranilor de Război  Argeș, un tort, diplomă aniversară  dar și un buchet de flori .

Vicepreședinte A.N.V.R. – A.M.V.V.D. Argeș

            Dan Arsenescu


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.