Național Utile
ANPC: Atenție la falsele reduceri!
ANPC: Atenție la falsele reduceri!
26/10/2019 ⋅ 0 comentarii

Comisarii ANPC avertizează că de luna viitoare, odată ce se vor înmulți ofertele, unii comercianți pot să afișeze la raft reduceri false.

La jumătatea lunii următoare, ofertele se vor înmulti și tocmai de aceea inspectorii ANPC avertizează că există riscul și să fiți păcăliți. 

Oamenii trebuie să urmărească produsele de valoare, pe care vor să le cumpere, ca să se asigure că cel puțin în urmă cu 30 de zile, prețul care urmează să primească discount era acela. Nu rare au fost situațiile când prețurile aparent cu discount, erau mărite și apoi scăzute. Echipa noastră de aur a sancționat operatori economici care aveau afișat la raft, profită acum. Și am vrut să aflăm de ce profităm de fapt, și ne-am dat seama că profităm doar de faptul că eram în control în acel magazin.” a spus Horia Constantinescum, președinte ANPC.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.